Sengegavle

Sengegavle

Polstrede sengegavle

Sengegavle er meget oppe i tiden og vi laver masser af dem. Nogen har mange og dybe knapper, andre har store og få knapper – smag og behag, og vi kan lave begge dele.

Det første du skal gøre at finde målene på hvor bred og høj sengegavlen skal være, dernæst skal du blot tage stilling til hvilket udtryk den skal have.

Skal det være en klassisk sengegavl i f.eks. velour med mange og dybe knapper, eller er du mere til et stramt look med rustiks møbelstof, efter eget valg, med få og store knapper.

Gavlene er som regel 7-9 cm tykke, de er polstret på en mdf. plade med 2 ophængs-huller og på bagsiden er de lukket med fibertex stof.

Knapperne fås i enten Ø2 eller Ø3 cm og bliver slået i enten samme farve som gavlen, men kan også laves i en kontrast farve efter eget valg.

I menuen under syning er de fleste stoffer lagt ud, så du frit kan vælge fra sofaen -og ellers er du altid velkommen til at komme og se/mærke stofferne på Vejlegårdsvej 57 i Vallensbæk Strand.

Inspirationsbilleder fra andre kunders gavle kan du se ude til højre. God fornøjelse.

Hvorfor SKUMFABRIKKEN?

God servie

Vi prioriterer dig, så kontakt os endelig så vi kan rådgive dig i den rigtige retning. Du kan ringe til os eller skrive en mail.

Høj kvalitet

En sengegavl er håndlavet på vores egen fabrik, dansk håndværk. På den måde kan vi garantere en sengegavl lavet efter dine ønsker.

Flere års erfaring

Vi har lavet mange special sengegavle til vores kunder, vi kan også lave din nye sengegavl, med mange knapper, få knapper, dybe knapper – mulighederne er mange.

Hurtig levering

En sengegavl er håndværk ud fra dine ønsker, men derfor kan vi som oftest stadig levere din nye sengegavl inden for 1-2 uger

Hovedkontor

Vejlegårdsvej 57
2665 Vallensbæk Str.

e: info@skumfabrikken.dk
TLF: 45 88 88 80
CVR: 34084416

Åbningstider

Jylland afdeling

7700 Thisted

e: info@skumfabrikken.dk
TLF: 45 88 88 80
CVR: 34084416

Åbningstider

Top