Skummadras

Skummadras & hynde

Skummadras & hynde

Mange står i en situation, hvor ingen butikker har de mål på den skummadras de skal bruge – det ordner vi på SKUMFABRIKKEN.

Puder, hynder og skummadrasser til hele hjemmet eller sommerhuset – både inde og ude. Vi tilbyder også at sy dit nye betræk.

Vi skærer og udstanser og bruger naturligvis kun godkendte materialer i vores skumgummi produkter. Opgaven kan udføres efter mål, skabeloner eller dine gamle hynder eller skummadras. Ring eller skriv til  os, så vi kan aftale nærmere, så du kan få en lækker ny skummadras

Skummadras
Har du en seng med specielle mål? Ikke mange butikker fører en skumgummi madras med specielle mål. Nogle har f.eks. en ældre baby seng eller alm seng som ikke har dagens standard mål, men kræver en skummadras efter mål. Vi kan levere dine nye madras efter dine mål, med eller uden betræk. Så kontakt os i dag – så vejleder vi dig i det rigtige skumgummi valg og valg af evt. betræk.

Foldemadras
Pladsbesparende foldemadrasser laver vi også efter mål. Du kan få betrukket din nye foldemadras med stof efter eget valg. Kontakt os for mere information.

Skumhynder efter mål
Vil du gerne have ombetrukket dine nuværende hynder eller skal du bruge helt nye, så vil vi gerne være behjælpelige med at finde det betræk og den skumgummi kvalitet ,som imødekommer dine behov. Udendørshynder med tilhørende vandafvisende og solbestandigt betræk laves også på bestilling.

Skummadras til kravlegård
Når man skal have en madras til kravlegården, er det vigtigt at madrassen ikke bliver for blød og tyk. Dette kan være med til at gøre det sværere for den lille at øve sig i at rulle rundt og udfolde sin motorik.

Madras til børnesengen
Vi skærer skummadrasser til børne senge efter mål eller skabelon. Det er f.eks til din juno seng, zebra kili baby, stokke eller en junior seng osv. Vi kan skærer madrassen til din gamle baby seng, eller hvis du selv har bygget en seng der skal bruge en lækker skummadras. Vores systue kan også levere et nyt lækker betræk til din nye børneseng. Ring til os i dag, så finde vi en løsning der passer til dig.

Ring til os eller slå et smut forbi SKUMFABRIKKEN og så finder vi den rigtige løsning.

Hvorfor SKUMFABRIKKEN?

God servie

Vi prioriterer dig, så kontakt os endelig så vi kan rådgive dig i den rigtige retning. Du kan ringe til os eller skrive en mail.

Høj kvalitet

Alt vores koldskum er produceret i Danmark – Dermed er du sikker på at din nye skummadras fra SKUMFABRIKKEN er af højeste kvalitet.

Flere års erfaring

Vi har lavet skummadrasser i alle mulige former i mange år, vi laver nye skummadrasser hver dag – i morgen kunne vi lave din.

Hurtig levering

Som oftest levere vi din nye skummadras fra dag til dag. Vi kan også levere den med et nyt betræk fra vores egen systue. Ring for at høre mere.

Hovedkontor

Vejlegårdsvej 57
2665 Vallensbæk Str.

e: info@skumfabrikken.dk
TLF: 45 88 88 80
CVR: 34084416

Åbningstider

Jylland afdeling

7700 Thisted

e: info@skumfabrikken.dk
TLF: 45 88 88 80
CVR: 34084416

Åbningstider

Top