nu kan du bestille en færdig hynde efter mål

Du er landet på vores “gamle” side, som hjalp med at finde prisen på en færdig hynde med betræk. Nu har vi lavet en side, hvor du kan bestille din færdige hynde. Klik på knappen herunder for at komme til den nye side.

Bestil hynde på mål

GAMMEl prisberegning på hynde og betræk

Det kan være svært at beregne den præcise pris på, hvad en ny hynde med skum og betræk koster, men vi vil her prøve at guide dig lidt på vej.

Skum

Koldskum 38 kg

Pris på skum til hynde

Når du skal beregne prisen på din nye hynde, skal du først sørge for at have de helt korrekte mål på skummet og på betrækket. Herefter kan du på vores skumberegner indtaste målene og se prisen på skummet. Når du har beregnet prisen på skummet, kan du tilføje det til kurven.

Klik her for at beregne pris på skum til din hynde

 

Syning

Lædersyning

Pris på syning af betræk

Når du skal finde prisen på betrækket, kan du se og beregne prisen på syningerne. Find den samlede længde af alle syninger og vælg en eller flere muligheder under syninger. Når du har valgt syning, kan du tilføje den til kurven.

Klik her for at se priser på syninger

Stof

hestedaekken moebelstof 14

Pris på stof til betræk

Det sværeste er nok stoffet, og det skyldes, at det kan være ret svært at vide præcis, hvor meget stof der skal bruges. Vi er gode til at udnytte vores stoffer, og derfor skal man sjældent blot lægge siderne sammen for at finde længden af stoffet. Ofte er stoffet bredt nok til at kunne rumme flere sider.

Der er også forskel på, om du vil have samme stof på hele vejen rundt på den løse hynde, eller om du måske ønsker et billigere betræk i bunden. Det afhænger af, om du skal kunne vende hynden rundt.

Husk at lægge 5-10 cm til for overlap og syning.

Når du har fundet dit ønskede stof til betræk og beregnet længden af det, kan du tilføje det til kurven.

Klik her for at se vores udvalg af stof

Samlet pris

Stolehynder skumfabrikken 43

Se den samlede pris

Hvis du har lagt prisen for skum, syning og stof i kurven, vil du nu kunne se den samlede pris for din færdige hynde. Husk dog at det kun er en ca. pris. Ofte vil den endelige pris være lavere, da vi er gode til at udnytte stoffer og kan klare os med mindre. Omvendt kan der også være andre elementer, som kan koste mere.

Så brug ovenstående til at få en prisidé til din færdige hynde og skriv eller besøg os for at få den endelige pris.

Se din pris i kurven

kontakt eller besøg os

kort map skumfabrikken

Skriv til os eller besøg os i Vallensbæk

Du er meget velkommen til at sende os dine ønsker til din hynde sammen med alle målene, og så vender vi tilbage med vejledning og prisoverslag. Og ellers tage hynden med i bilen og besøg os i vores Showroom i Vallensbæk – så kan vi sammen finde en pris, og du kan se og føle vores mange møbelstoffer.

Klik på “Skriv til os” knappen herunder og udfyld formularen eller send os en mail.
Se kontaktsiden for ydeligere kontaktoplysninger.